Contact

u kunt mij bereiken via: P.K.Keizer@uu.nl

2 Responses to Contact

 1. Gerhard Clever says:

  Naar aanleiding van uw artikel in FD u heeft volkomen gelijk. Maar zoals altijd in een land (in landen) waar boekhouders en dominees de boventoon voeren worden andere opvattingen verkettert en doodgezwegen. Het lijkt de kerk wel.
  Verhalen zoals die van Van Duijn over de lange golf worden afgedaan als onzin. Er wordt geeneens de vraag gesteld heeft hij misschien wel gelijk. Opvattingen over veranderingen van de akkumulatiestructuur worden afgedaan als onzin. (Post)keynesiaanse literatuur kent men niet etc.Teruggrijpen op oorspronkelijke literatuur om eens na te gaan wat er nu precies is gezegd wordt niet gedaan. Nee het is heel droevig gesteld met de kennis van de (nederlandse) economen en de opleidingen economie.

  • pietkeizer46 says:

   Beste Gerard Clever,

   Geheel mee eens. Het kritisch vermogen is sterk afgenomen. Er moet geproduceerd worden – dat betekent dat er gerekend moet worden. Dat nomen we dan practisch.

   Ach ja,… Volgend jaar verschijnt mijn alternatief bij Oxford University Press. Benieuwd of de gevestigde macht reageert. Ik mijn boek besteed ik veel aandacht aan de betekenis van de term irrationaliteit. Deinhoud die ik er aan geef, voorspelt dat de macht zich niet laat uitdagen. Zet je kritiek om in iets positiefs, Gerard!

   mvg Piet (Keizer)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s